Partytält Nya och begagnade  till kanonpriser!

Vi säljer event/proffstält i hög kvalitet

Våra proffstält kan med fördel användas för många tillfälle festerstudentbröllop, bostadsrättsföreningar, födelsedag och trädgårdsfester men naturligtvis också för mässor och företagsevenemang. Endast fantasin sätter gränser. Våra proffstält konstruerade som ett modulsystem, som baseras på tre meter i längd moduler, i kombination med bredderna 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12, 15, 18, 20 och 25 meter.

Tält och byggmetod utförs i två eller fyra spår aluminiumprofiler. Top, knä, fotstycken är tillverkade av varm galvaniserade stålprofiler.

Tält "tak och sidoväggar är tillverkade i 3-metersmoduler i brandgodkänd kraftig 700 g PVC tältduk (mehlerduk).
   
Tälten levereras som standard vanligtvis i den vita duken. Men även fås i många olika färger.

Om du får behov av reservdelar till ramen eller extradukar, mm är detta inget problem, vi har allt på lager och levererar omgående.

Proffstälten är 100% dansk producerad, och tältduken är av hög tysk kvalité, det hållbara materialet gör tälten mycket lämplig för uthyrning, du kan alltid komplettera med nya dukar och aluminiumram allt eftersom. 

Proffstälten godkända för uthyrningmarknaden och är speciellt tillverkat för många upp och nedtagningar, tältens tak och sidodukar är tillverkade i kraftigt brandgodkänd 700 grams pvc mehelerduk.

Vi säljer också topptält i många olika storlekar.

Alla våra tält är smidigt konstruerade för att enkelt monteras upp och ned på kort tid.

"Vi har så pass bra priser att våra tält passar för både föreningar, företag, proffesionella uthyrare och privata köpare"

För att beställa tält, offert eller för mer information: 

Kontakta Suzanne
Mobil:0768-71 16 76
E-post: suzanne@ghevent.se

så här enkelt monterar du våra tält